söndag

En kommentar
Nu är det full fart på Belle igen! Ögoninflammationen försvann nästa direkt vi började använda salvan så nu är det två dagar hon varit "normal" i ögonen så imorgon blir det förskolan för henne. Så skönt att detta börjar lida mot slut.
Den senaste veckan har verkligen varit jobbig. 
En dryg förkylning som inte blev bättre och dåligt med sömn. 
Jag ser verkligen framemot denna vecka och tänker inte låta den senaste veckan vara något att minnas när man blir äldre. Den sög verkligen. 

Eftersom vi vaknade pigga och betydligt friskare idag så har vi hunnit göra allt det där vi inte orkat i veckan. Storstädat, vikt tvätt och storhandlat. Innan klockan 11 var vi klara med allt. Nu ska vi bara njuta av denna söndag. Klockan 13 kommer min familj och fikar tårta.
Sedan ska jag testa göra sushi till middag. Ska bli spännande.

 

 
1 Anonym:

skriven

Hur många gånger per dag sover Belle? Och hur länge ?

Svar: Innan Belle skulle börja förskolan vänjde vi henne att bara sova en gång per dag, för att underlätta på förskolan. Så hon sover en
gång efter lunch. Oftast somnar hon direkt man lägger ner henne i sängen. sover mellan 45min-2tim. Men vanligast är nog en timme bara. egentligen skulle hon behöva sova lite längre. Men då sover hon oftast 12-13 timmar på natten, så hon kanske inte behöver så mycket sömn på dagen:)
lindaforsgren.blogg.se