Påsklov!

Kommentera

Både Johan och Belle har påsklov så denna vecka är vi alla hemma. 

Det är ganska värdefullt att vara hemma båda två. Särkilt nu när det är TVÅ barn med i bilden. Och även fast vi är två känns det ibland som man har två händer för lite i hushållet ändå.
En hektisk och rolig tid i livet. Även om det känns jobbigt ibland så VET jag att längre fram i livet kommer titta tillbaka och sakna det. 

Längtar tills i sommar när Johan är klart med plugg och har semester. Även om de inte är jag som studerar så märker jag ju ändå av att Johan har fullt upp. Vill ju försöka göra det mesta hemma så han ska hinna fokusera på det han behöver. Försöker ta med mig ungarna ut så han får ro att studera i fred.
Men snart... snart.. Nu är det inte länge kvar. Vi ser målsnöret nu.

Somsagt, det är ju inte jag som studerar, men ur min synvinkel är jag ju jätte postitivt inställd till att kombinera plugg + skaffa barn. Jisses vad mycket tid vi har fått tillsammans. Mer än vad dom som jobbar har. Jag minns att terminen Belle föddes hade Johan inte så mycket träffar i Umeå varje vecka. Vi hade säkert 5 dagar i veckan hemma tillsammans. Vilken lyx. 
När Belle började förskolan behövde hon inte ha så jätte långa dagar. Johan lämnade henne vid 08-09 och hämtade henne vid 14-15 och dessutom var jag ledig en dag i veckan. 
I höstas fick hon väl lite längre dagar men inte nån större skillnad ändå.

Allt går. Det ända vi inte har haft är någon saftig inkomst ;) Men man överlever och vi har nog fått en vettig syn på det här med pengar på köpet;)