Helgen!

Kommentera

När Johan slutade jobbet i fredags var vi alla rätt trött efter veckan. Så trött att fredagsmiddagen fick bli rester. Men spaghetti och köttfärssås går alltid hem i våran familj. Och det är faktiskt riktigt gott att steka upp det i pannan med mycket smör;) 


Igår när vi vaknade gjorde vi oss iordning och satt oss i bilen mot Umeå. Vi skulle på Belles kusin Siris 3årskalas på eftermiddagen så vi passade på att ta en sväng på IKEA innan. Det blev 2 byråar då vi behöver mer förvaring här hemma. Tanken är att vi ska ha dem under trappen och kunna kasta in alla leksaker/pyssel/skrot där;) Vi åt lunch och gick en sväng i butiker. Belle fick en ny cykelhjälm också. 


Efter det åkte vi iväg på kalas! Det var full rulle på tjejerna och det blev massa fika och middag innan vi sedan åkte hem strax före 18. Ungarna somnade direkt. 

Idag har vi hängt i stugan. Belle som vanligtvis har oändligt med energi var rätt nöjd med att bara ta det lugnt idag. Elsie har sovit mycket. Nu väntar en ny vecka. Vi har inte så mycket planerat alls förutom förskola för Belle. Det är rätt lyxigt att få ta dagarna som dom kommer. Mammaledigheten alltså 👌