Tisdag

Kommentera

Imorse fick vi en liten sovmorgon då Belle inte vaknade förens klockan 07.30. Det är ju oftast hon som har ansvar över när vi ska starta dagen;)


Vet inte om vi har tur men även Elsie är en sådan som gärna sover hela natten. Även om hon varit lite orolig på kvällen så sover hon nästan hela nätterna. Ammar henne vid 21-22. Sedan inget förens på morgonskvisten vid 05-06. Därefter sover hon gärna till 08-09 (om inte Belle väcker henne). Bäst att passa på att njuta för man vet inte hur länge det varar. Jag minns att när Belle började få tänder kunde hennes nattsömn störas. Hon kunde gärna vara vaken ett par timmar mitt på natten. Pigg och glad klockan 02. Det höll på ett par tre nätter tills tanden var framme. Får se hur Elsie reagerar på tandsprickning. Det är ju förhoppningsvis ett tag kvar. 


Elsies förkylning verkar gå åt rätt håll. Så skönt. Bara hon får sova mycket så ska det nog gå över snart.  Hon blir ju tyvärr väkt av storasyster i tid och otid. Vill ju ha Elsie nära så jag kan kolla till henne. Men med takt att förkylningen släpper törs jag nog ha henne på övervåningen.