Måndag

Kommentera

Vi har haft en mysig helg i stugan. Även om vi alla varit lite krassliga så har vi varit ute lite. Det är nog aldrig fel med frisk luft.

Belle har haft feber och hostat mycket. I torsdag och fredags kväll så hostade hon så mycket att hon kräktes upp vällingen. Stackarn. Vi kan nog sammanfatta hela januari med att varit sjuk största delen av månaden. Så less. Elsie verkar klara sig och det vore konstigt om hon inte bli smittad snart. 
Inatt så sov hon dock i princip hela natten. Ammade henne vid 21 innan vi gick och la oss. (Då hade hon visserligen ätit hela kvällen nonstop) sedan ammade jag henne vid 01.30 och sedan sov vi till 07 då Belle väckte oss. Hon får gärna fortsätta på samma vis;) Belle var ju egentligen likadan och när hon var 2 månader sov hon hela natten för första gången. Men jag får inte ha för höga förhoppningar nu;)


Hoppas vi alla är friska till helgen då vi ska ha kalas för våran blivande 2åring.

Vi har köpt en pippidocka och mål och bandyklubbor till henne. Hon har ju sett andra barn "spela hockey" och hon verkade väldigt intresserad av att också göra det. Så vi får se om vi har ett blivande hockeyproffs här hemma;)

Annars är veckan rätt oplanerad. Får se om det blir någon förskola för Belle i veckan. Hon har sovit 2 hela nätter nu i sin säng så det verkar som hon är på bättringsvägen(= ingen hosta på nätterna). 

När det här är över så hoppas jag verkligen vi slipper baciller ett tag framöver. Det är det värsta jag vet.