Djurparken

En kommentar

Skriv inläggstext 

Idag har vi varit på djurparken. Det blir många djurparksbesök när man köpt säsongskort. Vet inte hur många gånger vi varit där men säkert 6-8 gånger redan. Så vi har med andra ord "tjänat igen" det flera gånger om redan. 


Denna gång vågade Belle rida häst. Hon har tidigare varit och spanat på dom men inte velat testa. Men idag var dagen hon kände sig redo! Hon är en väldigt framåt tjej som sällan har några problem med att ta kontakt med människor och utforska nya miljöer. Men att testa nya saker brukar hon vara lite tveksam till. Hon är rädd för att åka skoter, båt och andra grejer som låter mycket. Men nu har hon både åkt båt, karuseller och ridit den senaste veckan. Hon blir bara modigare och modigare min lilla tjej.
Vi tvingar aldrig henne att göra saker hon inte vågar, utan hon får känna efter själv om hon vill eller inte. Man måste acceptera ett Nej, även från en tvååring. 

Nu är det snart en ny vecka. Näst sista veckan vi har semester tillsammans. Vi har inga planer alls. Jag har föreslagit en shoppingdag i Umeå. Båda tjejerna skulle behöva uppdatera garderoben lite. Köper mycket kläder på kapp Ahl och Lindex här i stan men skulle vara kul att få spana i lite andra butiker. 
Belle har nött upp många byxor i sommar. Nästa alla har något hål i sig. 
Elsie har ju hittills ärvt mycket kläder av Belle. Nu behöver hon dock 74 och där finns det inte så mycket arvegods kvar. 
Det beror på att det var den storleken Belle hade längst. Och det var i den storleken hon började äta mat = mycket gamla matfläckar och hon började krypa = nötta knän. Så där har jag fått kasta en hel del.

Nu blir det godis och soffläge. Måste hitta någon ny serie att följa. Tips? Funderar på slå ingång the handmaids tale som finns på HBO. Den har ju fått 8.7 på IMDB. Så det låter lovande. Vi har någon slags gräns på 7 här hemma 😅

 
1 Anonym:

skriven

Både Blindspot och Marvels Jessica Jones är bra :)

Svar: Jessica Jones har jag sett, iaf den säsong som finns på Netflix. Eller finns det fler någonstans?😃 ska spana in blindspot
lindaforsgren.blogg.se