Senaste dagarna

Kommentera

Skriv inläggstext 

Igår besökte vi gammplatsen och skogsmuseet. Vi var dom enda som var där. Det hade jag absolut inte räknat med med tanke på hur mycket folk som är i lycksele under denna vecka. 

Hursomhelst, så var det ett mycket populärt hos våran 2åring. Fanns ju hur mycket som helst att titta på och inne på skogsmuseet fanns det en liten avdelning för barnen. Där kunde man klä ut sig, leka i en kiosk, "mata" djur och fiska. 
Jag tyckte faktiskt det var mysigt att gå omkring och kika och läsa och titta på allt som fanns. 

Elsie är betydligt piggare. Vi har ju upptäckt att hon även håller på få en tand. Så det är inte bara förkylningen som spökar.


Annars verkar hon vara inne i en utvecklingsfas. Det händer så mycket. Nu far och fram efter golvet.
Hon har också börjat äta mer på dagarna nu. Idag har det blivit både lunch och middag. Till middag fick hon samma som oss och det verkade hon gilla. Hon vill gärna "äta själv" så hon plockade maten själv med händerna. Därimellan får man försöka stoppa in en sked med mat också;) Men tror helt klart vi kommer köra lite mer plockmat med henne istället för pureer. Vi har testat lite brödsmulor och leverpastej som också går hem. 


Idag var vi och firade min mormor som fyller år! 86 blev hon.  Hon hade bakat tårta som jag dessvärre inte kunde smaka. Typiskt. Såna här gånger är det drygt med att måsta hålla sig ifrån mjölkprotein. Men jag hinner äta tårta hela livet.Nu sover barnen och vi slappar i soffan. 
Imorgon åker vi till stugan!