Sista kvällen

Kommentera

Barnen sover och vi sitter ute på balkongen. Sista kvällen man får njuta av den här utsikten. Tror aldrig vi haft så bra utsikt någon gång när vi varit iväg. Hotellet överlag toppade mina förväntningar. Jättefina lägenheter, bra barnpool och sen ligger det nära allt man behöver. Belle har för det mesta kunnat gå dit vi ska. Vi har inte behövt gå många meter från hotellet. Finns mycket restauranger, shopping, strandpromenad och lekparker. Så hit åker vi gärna igen med barnen.


Elsie var egentligen den jag var mest orolig över hur hon skulle klara av värmen, men det har gått hur bra som helst. Hon har varit i skuggan, sovit i vagnen och tagit något dopp i poolen för att svalka sig. Belle har bott i sin UVdräkt och hängt i poolen heeela dagarna så hon har det inte gått någon nöd på. 

Vi har ätit god mat men under vissa stunder en stressig miljö😂 barn har verkligen svårt att sitta kvar och njuta av maten och vissa gånger har Belle knappt rört sin. Men jag hade nästan det på känn. Hon har mest levt på glass, strips, välling och vatten. 


Nu hoppas jag resan hem går lika bra som på vägen hit!