Söndag

Kommentera

1 av 2 barn sover. Förstår inte varför vi ska hålla på att ställa om den där timmen 2 ggr per år? I slutändan spelar det väl ingen roll? Elsie sover men Belle vägrar. Vi var med henne på leklandet idag och tänkte att hon säkert kommer vara trött ikväll och somna som vanligt vid 19 (egentligen klockan 18 men efter massa bus kanske hon skulle vara extra trött) 

Men det gick hon inte på. Förhoppningsvis är allt återställt till imorgon. Hade varit trevligt att ha en kväll med Johan nu när Elsie har somnat rätt tidigt. 
Men men, vår tid kommer senare. 
För det kan jag faktiskt längta lite efter. Dom där timmarna man har på kvällen för sig själv. Men som sagt.. Det kommer. Den här tiden är inte för evigt. Även om Elsie är hur mysig som helst på kvällen nu så sprider det sig ett speciellt lugn över en när båda sover. 

Nåväl.  Vi har iaf haft en härlig helg tillsammans. Vi var i stugan igår och sovde över tills idag. Men vi åkte hem rätt tidigt då det blåste så mycket så vi inte kunde vara ute. Så efter lunch och hemgång åkte vi på leklandet. NU är Belle verkligen i rätt ålder för att uppskatta det på riktigt. Man såg verkligen hur hon njöt av att få springa omkring överallt och utforska. Vi har ju inte varit där så jättemycket men det kommer nog bli oftare nu. 

Imorgon är det en ny vecka och den startar vi med en "extra" helgdag då Johan alltid är ledig måndagar. guldvärt alltså! Jag ska försöka komma igång mer med träningen denna vecka. Vi får se hur det går;)