Helgen!

Kommentera

Hade tänkt fynda julklappar på black friday men det jag hade tänkt köpa var inte till något bättre pris så det blev inget av det. 

Känner mig tudelad till sådana här superreadagar (vilket det egentligen inte är heller). Det är lätt att bli lurad och dras med i en slags köphets. Typ som att man känner stress över att man MÅSTE köpa något bara för att inte missa chansen. 
Hörde att förra året var genomsnittsrabatten bara på 17%. Det är inte speciellt mycket. Så nej, det blev inga fynd för min del. 


Hursomhelst, helgen.. i fredags var vi på begravning för Johans morbrors fru. En sorglig men väldigt fin begravning♡


I lördags fixade jag Lizas hår då hon skulle på fest på kvällen. Johan tog barnen till hans stuga så jag hann även strosa på stan och hälsa på min mormor. 
Vi möttes sedan upp i våran stuga där vi blev bjuden på middag. Jag var väldigt trött i lördags så jag somnade när jag nattade Belle. Vid 22.00 väckte Johan mig så jag förflyttade mig bara till våran säng och fortsatte min skönhetssömn;) 

Igår, söndag, vaknade jag vid 08 och då räknade vi ut att jag nästan sovit 13 timmar. Tror det var precis vad jag behövde! Vi åt frukost och sedan åkte vi till badhuset. När vi badat ett par timmar åkte vi och åt pizza med johans familj. Så mysigt. Alla syskon och barn. 
På eftermiddagen pyntade vi lite här hemma och efter middag och nattning åkte jag och tränade hockey. 

Det var den helgen det. I veckan har vi inte så mycket planerat. Men det känns skönt! Blir väl som vanligt städ, tvätt och det ständigt plockande här hemma! Livet som mamma"ledig" ;)