Onsdag!

Kommentera

Blev en ovanligt tidig morgon. Barnen vaknade redan vid 05.30. Belle hade nog kunna sova längre när hon kom till våran säng. Men då väckte hon Elsie. Som helt plötsligt blev full av energi så Belle hade svårt att komma till ro. Kändes verkligen som vi steg upp mitt i natten när vi gick ner till vardagsrummet. Kolsvart ute. Vi går verkligen mot mörkare tider. Elsie har blivit en riktig klätterapa. Hon är överallt och så fort hon ser en chans att greppa något som kan hjälpa henne upp på fötterna så börjar hon dra sig uppåt. Ska bli spännande att se när hon tar sina första steg. Det är ju en bit bort men tror hon kommer vara snabbare än sin syster. Belle var väldigt försiktig och tog alltid det säkra före det osäkra. (Egentligen väldigt olikt hennes personlighet så som hon är nu). Elsie bryr sig inte. Hon bara kör 😂. Så häftigt hur olika dessa tjejer kan vara. 


Det är så roligt att tjejerna har börjat leka och busa lite med varandra. Elsie är ju fortfarande liten och förstår ju inte så mycket. Men man ser på något sätt att dom har börjat finna glädje i varandra. Belle är väldigt mån om lillasyster och ska hjälpa henne( men även läxa upp henne ibland 😂). Elsie älskar att titta på Belle och hennes galna upptåg.

Det har varit ett tufft år. Det ska jag vara ärlig med. Men jag känner hur dimman börjar lätta. Särskilt när jag ser dessa två tillsammans. Och hur dom börjar skapa en relation tillsammans. Det gör att det är värt allt. Det är som allt annat är glömt..