29 år!

Kommentera

Hade en jättemysig födelsedag i torsdags! Det är något speciellt med ens födelsedag... fortfarande ;)

Av Johan fick jag en kaffemaskin! Kaffe är ju livet just nu när man är hemma. Och nu behöver jag bara ställa dit en kopp och trycka på en knapp så får jag en perfekt kopp kaffe. Känns som den kommer gå varm resten av föräldraledigheten. 
Vi har sovit lite sisådär här hemma senaste veckorna. Men det börjar gå åt rätt håll! Elsie har börjat sova i spjälsängen i sitt rum. Dessutom äter hon väldigt bra på dagarna vilket resulterar i att hon vaknar inte så många gånger på natten längre. Eftersom hon inte är speciellt förtjust i välling får hon en portion gröt innan läggdags. Det verkar göra susen. 

Nåväl, annars har vi inte gjort så mycket den här helgen. Igår var vi på kalas hos Belles kusiner. Och idag har vi egentligen inga planer förutom att montera in bilbarnstol åt Elsie. Hon börjar bli alldeles för tung att bära i babyskyddet. Kommer bli rätt trångt i bilen;) Belle sitter ju fortfarande bakåtvänt och kommer göra det ett bra tag till så vi får helt enkelt hålla ut !! 

Nu ska vi se lite film medans Elsie sover. En riktigt slapparförmiddag har vi här hemma. Finns egentligen tusen grejer jag borde göra.. Men det finns ju kvar till senare;)