Torsdag

Kommentera

Vattkopporna är över, för denna gång, och nu är barnen på förskolan igen. Känns som man verkligen inte hinner annat än jobb, förskola, matlagning, nattning, städ och förberedelse inför ny dag. Livspusslet. Men jag gillar det! Älskar den här tiden i livet.. faktiskt. 

Annars då? Jo..

- Har fått tid för operation nu. Om två veckor. Behövde inte vänta så länge som jag trodde. Känns bra att få göra bort det nu. Jag har ju opererats en gång förut och varit sövd så känner mig inte så nervös inför det. Det som känns jobbigt är sjukskrivningen efteråt. Har jag tuuuur blir det en titthåls och då kommer jag bara vara sjukskriven 3 dagar då detta infaller under helg + röd dag. Men ska inte förvänta mig det. 

- Vi håller på med planering inför bröllopet. Tycker faktiskt vi har hunnit en hel del och just nu kan vi inte göra så mycket mer. 
Vi har hunnit fixa lokal för fest, mat, vigsel naturligtvis, barnvakt till barnen på kvällen, fotograf, BAND! (har alltid velat ha ett band som spelar på vårat bröllop). 
Gästlistan är så gott som klar, ca 75-80 gäster blir det, nu ska jag bara göra inbjudningskort och skicka iväg lite senare. Känns för tidigt än. När det börjar närma sig så är det ju dags med alla detaljer, dukning, blommor, program och bara hela logistiken så allt klaffar och flyter på bra. Just vid den punkten kommer jag nog börja känna mig stressad;) 

- Våran bil har gått sönder. Det stör mig. Detta är det värsta med att äga en bil. Älskar bilar när dom funkar, hatar när dom går sönder. Började på riktigt gråta när jag fick veta kostnaden för lagningen. Har en väldigt komplicerad relation till fordon med andra ord😂Vi är i valet och kvalet om vi ska laga den eller byta in den och köpa en annan. Saknar ibland våran Skoda vi hade. Så jag är sugen på en Skoda igen. Vi får helt enkelt se vad som händer....

-Vi måste göra något åt våran tvättstuga snart. Vi har gjort en provisorisk lösning som nu har börjat strula. Känns inte som prio ett på listan av vad jag vill lägga TID på just nu. 
Nåväl det löser sig det med... 

Ja så ser livet ut just nu hemma hos oss! 
I helgen ska jag vara med på loppis och sen åker vi till Umeå. Det ska bli kul. Man behöver lite kul mellan bil och tvättstugebekymmer;)