Torsdag

Kommentera
Några dagar sen sist men dagarna går så fort! Vi hade en jättefin påsk. Vädret var ju underbart. Njöt verkligen av att få känna solens strålar.


Pappa gjorde sin bypassoperation i tisdags.
Känns som mina nerver har fått testa sin kapacitet senaste tiden. Men så är ju livet! Saker sker och vissa utom våran kontroll.
Har KÄNT så mycket. Känslor alltså. Det känns verkligen att man lever när man KÄNNER. Är trots allt tacksam att jag har nära till alla känslor. Jag ha lätt för att skratta och lika nära till gråt. Tycker det är viktigt. Jag vill att barnen aldrig ska "skämmas" för det dom känner. Jag säger aldrig åt dem att "sluta vara arg" "sluta gråta, det där var väl ingenting".
Man säger ju inte åt en människa att sluta skratta när dom är glada? Det finns inga negativa känslor. Och man kan aldrig styra över vad man känner. Man får känna precis vad man vill. Känslor kommer och går och dom byter av varandra. Man ska inte vara och peta i det så mycket... 

Hursomhelst, Pappad operation har gått bra! En bypassoperation är en stor operation. Men det är bra han har gjort den. Den ger ju honom många fler år. Förlänger livet. Det känns fint att vi kommer hänga tillsammans ett bra tag till. 

Belle har ju såklart frågat efter morfar. Dom brukar ju träffas flera gånger i veckan. Vi har valt att inte berätta något åt henne. För hon förknippar sjukhus med död efter att min mormor var sjuk. Så hon tror lixom att direkt man åker till sjukhuset så hamnar man sen i himlen. Även om hon inte riktigt förstår vad död och himlen betyder så märker man det sätter igång massa tankar hon inte kan reda ut. Så morfar är bara på semester i Umeå. Hon tror väl förmodligen han dessutom är på Bamseklubb;)
Men bamseklubb är ju hundra gånger bättre än himlen❤