Torsdag!!

Kommentera


Så var första dagen gjord! Kändes lite pirrigt imorse, typ som första skoldagen;) Lite vemodigt också, för nu börjar ett nytt kapitel i livet. Och då är det alltid lite nervöst. Kommer jobba lite mer kommande veckor då Johan är föräldraledig för att sedan när Elsie börjar på förskolan jobba lite mindre. Vara ledig någon dag i veckan samt sluta tidigare någon dag. Tror det blir bra. Man får känna efter. 
Känns ju jättebra att vi båda har ungefär samma arbetstider. Dvs så har vi alla kvällar och helger tillsammans! 
Kommer dessutom bli en stor skillnad när vi båda jobbar, efter ha levt på csn och föräldrapenning ett bra tag;) Det känns fint och jag är lite stolt över att vi fixat det. 
Har fått lite skeptiska blickar när jag berättat om situationen när vi skulle köpa hus och skaffa barn under kanske livets fattigaste period. Men se där, det gick. Och den stora bonusen är att man lärt sig att hushålla med det man har. Vi ska ta med oss den erfarenheten i fortsättningen. 

Nu ska jag snart sova. Blir en händelserik dag, först ska jag jobba och efter lunch sticker jag iväg på äventyr! Vi är nämligen en grupp tjejer som ska hitta på något i helgen. Vad det är vet jag faktiskt inte än då det är 2 ur gruppen som planerat och vi andra vet ingenting. håller på döö av nyfikenhet. Vi blir borta ända till söndag. Vet det kommer bli KUL iallafall.