Helgen!

Kommentera


Vi har verkligen haft en supermysig helg hela familjen. Det var lite av ett slags firande av att Johan äntligen är klar med sin utbildning. 
4,5 år. Men nu är han utbildad mellanstadielärare och fri från plugg helger och kvällar. Ni förstår inte hur skönt det känns. För min del också;) 

Vi har ätit gott. I fredags gick vi och åt på Pinchos. Med barnen. Det gick rätt bra. Men det är ju lite "speciellt" att gå ut och käka med ungarna;) Men dom skötte sig finnemang. Tror någonstans det är nyttigt för barn att följa med på det mesta. Ja visst, det blir lite omständigt många gånger. Men lägger man ribban rätt lågt blir man inte heller besviken;)
Men jag hann trycka 4 rätter och en efterätt så besöket på Pinchos får 5/5! På lördagen vaknade inte barnen förens 08.30. Men inte så konstigt när dom var vaken till 22.30 typ. Elsies har sömn under denna vecka har varit under all kritik och den blev ju tyvärr inte bättre under helgen. Har sovit alldeles för lite och har många nätter kvar innan jag kommer igen på sömnkontot.
Men men, sova kan man göra sen;)

Efter hotellfrukost och utcheckning åkte vi till Avion för lite shopping. Efter lunch åkte vi till Johans syster med familj och sovde över där till idag. vid 13.30 idag rullade vi iväg hem mot lycksele!

Nu sover barnen och vi ska se lite New girl. Ber till högre makter att Elsie sover bra inatt. Sömnbrist är tortyr.