sista semesterdagen

Kommentera
Hoppas det går att uppdatera här nu. Blogg.se är inte min favorit just nu. För ett par dagar sen skrev jag ett långt inlägg som bara försvann sen. 

Hursomhelst, sista semesterdagen för mig. För den här perioden. Om drygt ett par veckor till väntar lite mer semester. Så det känns ändå helt okej med måndag och vardag för min del. Vi har haft två fina veckor, första veckan var vi ju på Rhodos. Den här veckan har vi haft lite "måsten". Och helgen startade med att vi var bjuden på fotbollskväll hos Elin och Jonathan och även igår blev vi bortbjudna fast till Liza och Marcus. Barnen har fått vara vaken alldeles för länge på kvällarna, men det har gått så bra. Imorse sov dom ända till 09.30. 

Nu har vi nyss kommit hem från badstranden. Sedan blir det bara lugnt resten av den här dagen. Det känns skönt. Har mycket på jobbet dom här veckorna så nu måste jag ladda upp mentalt;) Dessutom har vi en hel del bröllopsplanering. Jag känner att jag har en hel del att göra men jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Det är ju mest detaljer och finslipning nu. Tror jag. Det dyker säkert upp något oväntat.
Det som fattas just nu är:
- Skor till mig och barnen
- Johans kläder
- Klänningen måste sys om lite
- Festprogram
- Brudbukett och blommor till dekoration
- Pynt
- Bordsplacering
- Lite andra skyltar
- Hindersprövning och lite annat pappersarbete. ( Det ska jag fixa i veckan).
- Vet inte än vad jag ska ha för frisyr/smink.
- Tårta

Typ så. Ser ju inte så mycket ut ändå? Hoppas allt flyter på....