Måndag!

Kommentera

Elsie har varit svår att få att sova på kvällarna senaste tiden. Tror det faktiskt inte bara beror på att det är så ljust. Hon sover nog för mycket på dagarna. Hon sover gärna 2-3 timmar. Ibland 3.5 timme. Jag tycker det har varit bra att hon sovit mycket när hon varit på förskolan. För då är hon pigg och glad när hon kommer hem och det känns som hennes dagar blir "kortare" på förskolan. 
Men jag tror att nu under semestern måste vi stöka om lite i sömnen under dagarna. Tjejerna går bara 2 dagar till innan dom får sommarlov så vi låter det vara som det är dessa dagar. Tänkte vi börjar med att trappa ner till 1.5 timme och ser hur det funkar. 
Dom är verkligen olik barnen. När Belle var 1.5 år ville hon helst inte sova något alls på dagarna. Och när hon väl somnade blev det väldigt korta stunder. Vi slutade med dagsvilan rätt tidigt. Elsie älskar att sova på dagarna;) 

Hursomhelst, jag har också snart semester. Jobbar den här veckan och nästa och sedan är jag ledig 2 veckor. Vi har bokat en resa till Rhodos på midsommardagen så det känns jätteskönt. Det har inte varit lätt att hitta en resa som inte kostar en förmögenhet men tillslut så. Sol, bad och all inclusive 7 dagar. Nackdelen är att vi åker från Luleå....klockan 06 på morgonen;) Men det har vi löst med att åka dagen innan och sover över. Vi åker med Annie och Mattias och deras barn så tror barnen kommer leva life den veckan. Obegränsat med bad och glass. Som det ska vara ;)