Rhodos!

Kommentera
Nu har vi landat här på Guldvägen efter en veckas semester! 
Vi har haft det hur bra som helst. Vi bodde ca 8km utanför Rhodosstad på ett all inclusive hotell. Kändes nästan lite lyxigt att gå och äta och dricka hur mycket man ville. Barnen var då mer än nöjda och det är ju sjukt smidigt när man har barn med sig. Det fanns alltid något dom tyckte om, ingen väntan på maten, åt dom inget/väldigt lite till lunch så fanns det möjligthet att äta senare vi snackbaren vid poolen, supergod glass, dricka och isvatten när dom ville, frukt, efterätter och sallad. Ja allt... 
Vi vuxna var också nöjd med maten även om jag ska erkänna man blir liite less på slutet. Men så är det kanske alltid när man är utomlands överhuvudtaget, man längtar hem till falukorv och makaroner. 
Vi bodde i nyrenoverade familjerum på bottenvåning. Sist vi var iväg bodde vi nämligen högt upp och det var så läskigt att ha barnen på balkongen. Så detta var ju mycket bättre. Desstom inga trappor och barnen kunde springa ut en sväng på framsidan på morgonen, ingen trafik heller.


Barnen badade mer eller mindre hela dagarna. Men vi tog ofta pauser för mitt på dagen var det varmt! Elsie sovde oftast vid 12-14,  och det var ju bra för hennes del. Sedan massvis med solskydd, uvdräkt och keps för att skydda dom från solen. 

Vi badade aldrig i havet! Det var alldeles för mycket vågor för barnen då det blåste en hel del. Inget vi märkte av vid hotellet men just vid havet kändes det av. Det var dessutom väldigt stenigt. Tror man egentligen ska bo på andra sidan ön om man gillar att bada i havet. Mindre blåst och bättre strand sägs det. 










En eftermiddag åkte vi in till själva Rhodos och gamla stan. Det var hur mysigt som helst att strosa omkring där. 

Hela stan är som inne i en borg. Fanns många mysiga gränder, restauranger och shopping. Barnen kämpade på bra där den kvällen måste jag säga. Vi promenerade en hel del och det var mycket kullersten och svårt att ta sig fram på vissa ställen. 




Vi har också hunnit med fotbollsfest och vattenland under veckan. Det märks att barnen börjar bli stor för att guppa runt i en barnpool i 7 dagar är inte så spännande hela tiden;) Så dom uppskattade att få se något annat för en stund. 


Nej jag är så glad över den här veckan! Precis vad vi behövde. Nu börjar man dock se framemot nästa resa, konstigt nog😂 Barnen fixar ju det här. Och vi med, framförallt;) Någon gång vill vi åka på en längre resa, men då barnen just preciiiis klarar 4.20 h flygresa så får det vänta tills dom blir större. Storstadsresor är nog också något som ligger några år fram. Det får bli charter ett tag till;)