Måndag

En kommentar
Snoozade alldeles för länge imorse. Ville bara sova och sova. Men tänkte sen, lika bra av svida av den här dagen. Då är jag en dag närmre besked. Så är det ju. 
Idag har jag fått besked om TID iaf. Imorgon väntas röntgen och på onsdag får veta provsvar. Därefter blir det väl någon slags plan över hur vi vi går vidare efter dom resultaten. 
Det känns helt okej. Känner mig rätt positiv och peppad nu. Det bästa scenariot är ju såklart att allt ser bra ut. Att det dom inte hittar något annat i buken. Operationen blir ju av hursomhelst. Den slipper jag inte undan. Operationen är jag minst rädd för. Kommer ju vara sövd så jag kommer inte vara  närvarande under den;) 
Sjukskrivningen känns såklart dryg och första veckan får jag inte bära något. Inte ens gå ut med soporna. Undra hur barnen kommer reagera när mamma inte kan göra allt det där hon brukar. Det kommer bli desto tuffare för Johan. Som får fixa ALLT. Men vi får helt klart sänka ribban och inse att det är en kort period vi får leva så här.. 
Blir ett rätt maffigt test det här innan vi ska gifta oss ;) fixar vi det här.... ja då fixar vi ALLT! 
Men känner mig inte ett dugg orolig så länge jag har Johan vid min sida❤

Nu sover barnen och jag ska försöka röja upp här hemma. Gillar ändå att hålla mig sysselsatt. Det blir nog bra det här tillslut... på något vis... även om vägen känns lång...
 
1 Anonym:

skriven

Tänker på dig extra mycket idag ❤