Stockholm!

Kommentera
Alltså, vilken helg! Den hemliga destinationen visade sig vara Stockholm och det var 6 taggade tjejer som flög iväg till huvudstaden i fredags! 

Vi har hunnit göra allt möjligt. 
Fredagskväll; Tapas och lekar... och lite vin såklart;)

När vi vaknade på lördag gjorde vi oss snabbt iordning och åkte in till stan redan vid 10. Där testade vi något som hette Escaperoom (?). Hade aldrig hört talas om det tidigare men det var bland det roligaste jag gjort på länge. Svårt att förklara men vi delades upp i två grupper. Våran grupp fick Zodiacrummet. Utan några som helst instruktioner (förutom att vi skulle ta oss ut på något sätt) blev vi 3 fastkedjade i ett rum. Där skulle vi med hjälp av ledtrådar ta oss ut. Men hur/när/var dessa skulle användas hade vi ingen aning om. Mycket klurigt och framförallt kul. Och lite läskigt. Vi klarade det dessutom.

När vi var klara där så blev vi överaskade med att besöka Mr Cake. Vet inte vem som blev mest glad, men tror det var jag;) 


Eftersom det var rätt mycket folk så köpte vi med oss fika hem. Men vilket paradis av fika. Det fanns verkligen allt och lite mer därtill. 
En stor bonus var ju att få träffa Roy Fares;)

På kvällen käkade vi middag hemma hos maria ( där bodde vi förövrigt) och sedan blev det en pubrunda! Vi hann visserligen bara 2 stycken, bland annat en burlesquepub (osäker på stavning) som var lite utöver det vanliga;) 

Vi avlutade kvällen på nattclub och donken och ca 04.30 var vi hemma igen. En riktig utekväll! 

Ne alltså, vilken grym helg. Har haft så himla kul med mitt sällskap! Väldigt mycket skratt. Är lyckligt lottad med så fina vänner. Vilket team. Känner mig så tacksam. Fan va viktigt det är med vänner. Känner det extra mycket efter en sån här helg. Att umgås, ha kul och bara... vara tillsammans. Det är fint.