Onsdag

Kommentera
Idag har jag varit ledig med barnen.
På morgonen passade jag på att tvätta och vika tvätt då det verkade som barnen vaknat på rätt sida;) Dom lekte och roade sig så himla bra tillsammans. Vissa dagar hinner man inget alls då stämningen inte är på topp, men idag var det en sån dag då dom faktiskt lekte och grejade HELT själva. Belle har fått ett fantastiskt tålamod med sin lillasyster och det är sällan det är tjaffs (än så länge, det lär ju säkert bli tvärtom emellanåt;) 
Det är bara att carpa dessa stunder och njuta av det. Vid 09.30 gick vi ut i den fina vädret. Elsie somnade i vagnen så vi var på lekparken tills det blev lunchdags. Belle ville äta mat ute och det var mysigt. Det känns verkligen att våren snart är påväg. Man hade ju nästan tappat hoppet om det. 
Efter lunch åkte vi på öppna förskolan och lekte lite. 
Nu sover barnen och Johan är och tränar. 
Elsie somnade betydligt fortare ikväll, det tog bara 30 minuter. Halva tiden från igår. Hon var lite missnöjd och hade svårt att varva ner. Men när hon hade snurrat runt och grejat på en stund så la hon sig till rätta och somnade av sig själv. Några kvällar till så börjar hon nog haja grejen. Hon är ju somsagt van att somna medans vi bär henne och går runt. Så det är nog stor skillnad för henne att bara "lägga sig ner och somna " 


 Beställde nya vårskor som jag hämtade ut igår.  Vattentät lite grövre gympasko.  Vi hade såna höstas också men hennes fötter har vuxit så sjukt mycket denna vinter. Dessa har hon 29 på, men då är dom rätt små i storleken. Tippar på att hon har 27/28 i normala storlekar..