helgen!

Kommentera
Den här helgen har vi jobbat på ordentligt. Men vi hade aldrig hunnit så mycket om det inte vore för att vi haft hjälp av våra föräldrar. 
Svante, Kicki och pappa har hjälpt till med både tapetsering och målning. Och mamma har hjälpt till med barnen så jag också kunnat bidra med en hel del. Guldvärt! Jag förstår ju att vi inte kommer kunna hålla det här tempot varje helg, men vilken start. Vi har hunnit måla och tapetsera 3 rum. Det som fattas är golv i dessa men det ska läggas nästa helg om allt går enligt planerna. Vi påbörjade även rivning av tapet i vardagsrummet. Och det var INTE kul då dom satt som berget. Tillslut fick vi snabbt tag på en tapetborttagningsmaskin och då gick det betydligt bättre. Så förhoppningsvis hinner vi med vardagsrummet innan inflytt. Vi måste ju egentligen renovera HELA huset. Kök och toalett är ändå helt OK. Men resten av alla ytskikt behöver lite kärlek. Det kommer ju ta tid innan vi är klara. Men det får ta den tid det tar. Vi kommer dock ta en paus efter det vi planerat för att tänka efter hur vi ska gå vidare. Och för att vila. Och för att njuta av det vi hitills åstadkommit. 

 Vi var igång rätt tidigt i lördags. När vi vaknat fyllde vi ett lass med grejer och åkte hit direkt. Vi ska ju flytta ut ur vårt hus också🤣
Elsies rum! Hade helst velat ha den här tapeten hela rummet. Men eftersom Elsies rum är rätt litet så var jag rädd att det skulle bli för mörkt. Därför fick det bli en fondvägg. Nytt golv ska det bli också. 
Johan är en hejare på tapetsering. Ser ni föresten den fina pinnstolen? Jag fick 4 sånna av han vi köpte huset av! Är sugen på måla om dom, men dom är ju så fina som dom är också.

Belles rum! Färgen är lite mer lila i verkligheten. Vi målade in dom gamla garderoberna i samma nyans. Ska bara byta ut knopparna. 
Här är vårat sovrum. Tapeten är lite grönare i verkligheten. Så fint. Den kommer från Boråstapeter. Pigment heter själva kollektionen. Det fanns så fina olika nyanser. Det var svårt att välja. Elsies tapet är också från Boråstapeter. 

Vid 15.00 idag avslutade vi helgens arbete och åt en tidig middag. Sedan for vi på hotellets SPA med barnen. Dom har varit så duktig hela helgen och varit med medans vi grejat. Vi badade och fikade innan vi åkte hem vid 18. 

Nu blir det inge mer gjort ikväll!