onsdag

Kommentera
Det känns som flyttpackningen aldrig når sitt slut. Blir mentalt trött av att se alla grejer vi har. Dessutom är det stökigt överallt. Jag brukar kunna fixa lite stök, men nu har det nått sin gräns. Längtar SÅ tills detta är klart. 
Vi har dessutom beslutat att ta flyttstäd och det känns som allt genast blev lite lättare. Nu har vi målsnöret inom räckhåll! 
I helgen ska vi flytta in i huset! Vi kommer inte hinna flytta allt. Men det mesta. Sedan får vi ta resten under nästa vecka.  

När dessa helger är över har vi lovat barnen ( främst Belle. Elsie förstår ju inte sånt än;) att hitta på något kul. Hon har pratat mycket om Leos lekland så vi tänkte åka dit. Vi ska dessutom passa på att titta på en ny soffa och lite annat smågrejs. Det blir bra!  

Även fast vi tackat nej till bröllopspresenter så fick vi så mycket fint ändå. Jag fick många delar av denna servis. Även till som födelsedagspresent. 6 tallrikar, 12 muggar och en liten kanna. Nu ska jag köpa 2 tallrikar till (så jag har 8) och sen börja samla på skålarna. Älskar mon amie och det är ju lite roligt att många köpte från den serien. 

Ja det var allt för idag. Nu blir det kvällsfika och sen dags att ladda upp inför en ny arbetsdag 😃