3 timmar.....

Kommentera

Den hĂ€r natten har varit KAOS😂 Förra natten sovde Elsie sĂ„ himla bra i sin sĂ€ng och i sitt rum. Hon vaknade visserligen ett par gĂ„nger. Men det var lĂ€tt att fĂ„ henne att somna om. KĂ€nde mig sjukt optimistisk och tĂ€nkte att snart Ă€r vi nog i mĂ„l med det hĂ€r projektet. 


Skulle aldrig ha tĂ€nkt sĂ„. 


IgĂ„r vaknade hon vid 22 och sedan tog det nĂ„gra timmar (lĂ€s 5 ) innan hon somnade om ordentligt igen. DĂ„ var klockan 03 nĂ€r vi bytte av varandra och Johan tog över och sovde med henne i soffan. Jag sovde sedan 3 timmar innan det var morgon igen. Hoppas denna natt bara var ett undantag. Konstigt nog kĂ€nner jag mig inte sĂ„ jĂ€ttetrött. Men det lĂ€r vĂ€l Ă€ndra sig under dagen. Jag hoppas och tror nĂ€tterna kommer bli bĂ€ttre för varje dag som gĂ„r. Är övertygad om det. 

PÄ lördag ska jag och Johan faktiskt ha barnvakt och gÄ ut och Àta pÄ hotellets restaurang! Johans mamma och pappa ska ta hand om Elsie under kvÀllen och jag hoppas hon sover bra dÄ. KÀnns ju lite nervöst (för deras skull) om hon skulle strula. Men det kommer nog gÄ bra.
Belle ska sova hos min mamma och pappa. 
Ser verkligen framemot lördagen. Det var sĂ„ lĂ€nge sedan vi bara va jag och johan. Utan barn. Denna stund behövs. 

Nu ska jag slappa i soffan medans Elsie sover. Min lilla Ă€lskade bebis. FĂ„r nĂ€stan dĂ„ligt samvete över att jag kĂ€nde mig less och irritetad inatt. Men det Ă€r ju lĂ€tt hĂ€nt. 

Den hĂ€r natten Ă€r ju glömd om 100 Ă„r... ;)