torsdag

Kommentera

Nu har vi bott här drygt ett år. Trivs som fisken i vattnet i vårat radhus och ångrar inte en sekund att vi köpte det. Kan se oss bo här ett bra tag.
Det är en lyx att kunna öppna dörren och bara gå ut på gräsmattan.  
129 kvadratmeter har vi att röra oss på och det räcker gott och väl. (Särskilt när man ska städa;)
Ser framemot sommaren när vi ska bygga ut altan på baksidan.  Vi har morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan. Dessvärre var det ju en ganska solfattig sommar iår så vi utnyttjade nästan inte möjligheten att sitta ute på dagarna.  Hoppas på bättre sommar nästa år. Det är ju lixom det man vill åt när man köper hus, möjligheten att röra sig utomhus på gräsmattan. Men det lär säkert bli mycket  spring på gräsmattan  (oavsett väder) nästa sommar då det kommer vara full fart i Belles ben. Känns sjukt att hon en dag ska gå? Då är hon ingen bebis längre..

Idag har vi tagit det lugnt. Belle var vaken ett par timmar inatt. Hon är förkyld och när bebisar är förkyld kan dom bli lite risig i magen. Brukar aldrig byta blöja på henne på natten men inatt blev det två byten. Stackars lillan. Men barn blir ju sjuka emellanåt. Så det är bara att gilla läget. 
Hoppas hon är frisk till helgen då vi ska åka till Skellefteå på Johans brors 30årskalas. Hennes småkusiner kommer vara där så det känns inte så sjysst att komma dit med en förkyld bebis.