Lördag!

Kommentera

Imorse vaknade vi upp till det här. Finns inget bättre ställe att spendera helgerna på nu under sommaren. Det dessutom ut som det kommer bli ett toppenväder idag.


Igår hade Johan skolavslutning med sin klass och nu jobbar han bara en vecka till innan vi officiellt har semester tillsammans. Nästan hela sommaren. Och om 2 veckor åker vi till Spanien. Vi har verkligen en trevlig tid framför oss. Är så lycklig över det.


Har blivit betydligt bättre på att njuta av när livet är på topp. Förut kunde jag aldrig riktigt slappna av när saker kändes för bra. Man gick i princip och väntade på att något skulle hända igen. Livet är ju en bergochdalbana och så kommer det alltid vara. Men man kan inte gå och vänta på nedförsbackarna. Dom kommer oavsett. Därför är det ingen idé att oroa sig över det. För man fixar det också. Om man bara ta en titt i backspegeln så ser man ju vad man gått igenom, så varför skulle man inte klara det som kommer härnäst? 


Känner att det senaste halvåret har var lite tufft. En sjuk bebis som höll på ryka med i RS, en hårt studerande och jobbande sambo, tidiga mornar och den där oron. Men nu är detta förbi. 
Nu är det en ny tid ♥️