Tisdag!

En kommentar

Idag är det kallt ute! Så snart är det dags att plocka fram lite varmare kläder till barnen. Elsie har ju allt hon behöver för både hösten och vintern. Belle skulle dock behöva en ny vinteroverall då hon har vuxit så mycket under sommaren. 97 cm är hon nu. Så jag vet inte, bör man satsa på en vinteroverall i storlek 98 eller 104? Tror på det sistnämnda. Men vet inte vad vi ska köpa för någon? Förra året hade hon en reima som vi var väldigt nöjda med. Hon höll sig varm och torr i alla väder och temperaturer. Dessutom ser den ut som ny trots flitigt användande under förra vintern. Så det kanske får bli en sån iår igen? Fast det är ju alltid kul att testa annat;) 

Tycker det är viktigt med bra utekläder till barnen. Vill inte dom ska frysa eller bli blöta. 

Hursomhelst. Idag testade jag göra "grötpinnar". Elsie är ju king of plock och brukar inte direkt gilla att bli serverad morgongröten på sked ;) 

Dessa är gjord av : 1 dl grötpulver, 1 rivet päron, 4 katrinplommon, 1 dl havregryn, 1 ägg, 1 msk olja och 1 tsk bakpulver. Mixade allt i en bunke och bredde ut på ett bakplåtspapper. 20 min i 200 grader och sen var det klart ! 

Fick godkänt ! Så nu har vi till några frukostar framöver;)

 
1 Lisa :

skriven

Åh tack för tips! Måste prova till Sixten 👌
Vi ha haft gneis till Valter, super bra!

Svar: Blev faktiskt så god att jag själv åt ett par stycken;) Spanade på Gneis igår faktiskt. Dom såg fina ut. Men köpte en POPoverall så vi får se om den håller måttet ;)
lindaforsgren.blogg.se