Äntligen!

En kommentar
Efter en hektiskt vecka med många bollar i luften sitter vi i bilen mot Luleå och tidigt imorgon åker vi till Rhodos! Känns som en dröm. Som vanligt blir det väldigt stressigt timmarna innan man stoppar in nyckeln i låset och åker iväg. Det är en hel grejer som ska med när man har barn, många saker är mest "utifall att". Men nu tror jag vi har med allt. 

Förra midsommar åkte vi också iväg, fast till Mallorca. Titta vad små barnen va, Elsie var ju bara drygt 5 månader. Det är ju så himla stor skillnad nu ett år senare! 
Ska bli så spännande att se Elsie och Belle uppleva en resa nu när båda är lite större.

Nu hoppas vi flygresan går bra. Med Belle är det nog inga problem men Elsie är jag lite nervös för. Hon har ju så svårt att sitta still den lilla damen. Men fram kommer vi ju hursomhelst, även om mamman kanske får det svettigt;) 
 
1 Anonym:

skriven

Hej! Vi har en kille på 8 månader och funderar på en utlandsresa till hösten. Hur gör ni med transfern mellan flygplats och hotell? Tar ni med nån bilstol eller sitter man med barnet i famnen om man åker buss? Så härligt för er att komma iväg till värmen ☀️

Svar: Hej😀 vi har inte haft med oss någon bilbarnstol. barnen ha suttit i våra knän. Johan kollade upp om det gick att boka taxi med bilbarnstolar men tyvärr så vet dom knappt vad det är. så finns inga garantier att det kommer en taxi med det i baksätet. så vill man vara säker tar man med sig egen. känns ju tyvärr inte 100% säkert men den avvägningen får man göra själv... Vi resonerar som så att det känns säkrare med buss än taxi. :) Tack och hoppas ni också får en trevlig resa😘
lindaforsgren.blogg.se