Framme!

Kommentera
Barnen sover efter första dagen här på Rhodos! Vi åkte igår vid 12 från Lycksele till Luleå. Elsie sovde hela vägen till Piteå. Där stannade vi och fikade innan vi körde sista 45 minuterna till Luleå. Så bilresan gick hur bra som helst. Belle blev lite otålig efter fikapausen och tyckte nog vi hade åkt klart,men hon höll ut. Vi checkade in på vårat vandrarhem och hängde där hela eftermiddagen och kvällen. 
Inatt 03.30 ringde väckarklockan och vi fick klä på barnen sovandes😂 Det gick smidigt på flygplatsen och 05.50 lyfte vi. Vi hann knappt komma upp i luften innan Elsie somnade och sov nästan 2 timmar (dvs halva flygresan..typ).  Belle var supertrött men alldeles för exalterad för att slappna av. Så det gick inge bra för henne att sova en stund.. 

Men vi kom fram! Trots lite missnöje sista timmen men jag är ändå nöjd med flygturen eftersom jag hade målat upp ett värre scenario!Vi kom fram till hotellet kring 12.30 och sedan har barnen badat och ätit..och varit supertrötta. Det var 2 lättvaggade små damer. 
 
Hotelletrummet är faktiskt riktigt fint. Blev positivt överaskad när jag öppnade dörren. 
Belle sover i en riktigt säng och Elsie i en spjälsäng. Våran säng är skön och fluffig! Så den som skrev recension om att den var "fruktansvärd" måste ha sovit någon annanstans? Kan ej relatera. 

Kort och gott, tror vi kommer trivas hur bra som helst den här kommande veckan!