Helgen!

Kommentera
Vilken helg vi har haft! Så nöjd! 

I fredags hade vi Andreas, Moa och deras lilla söta Ebbot på middag. Grabbarna for senare iväg och spelade fotboll.


Strax före lunch på lördagen bestämde vi oss för att åka till stugan. Det var ett bra val, för våran annars oplanerade helg. Barnen älskar ju att vara där. Vi var ute hela dagen, grillade till middag, när barnen somnat åkte vi ut med båten och fiskade gädda. Jag fick en. Trodde först jag fastnat i något ogräs. För Johan gjorde det i samma veva. Men det visade ju sig vara en gädda.
Barnen som annars sover bra sovde riktigt dåligt båda två natten till idag. Elsie var vaken från 03-07 och Belle sovde brevid mig men vaknade hela tiden. Märker dom sover sämre när det är varmt ute. Och svårt är det att få dom att somna på kvällarna nu när det är så ljust.

Vi kom hem strax före 16 så vi beställde pizza sen gick vi ut och planterade i pallkragarna på gården. Morötter, rädisor, sallad och ärtskidor. Så nu får vi se om det blir något utav det. Har ju inte speciellt gröna fingrar men man måste ju testa ändå;) Något grönt blad borde ju komma upp om inte annat. Fick ju hjälp av lillträdgårdsmästaren och det blev lite frön överallt om jag säger så. Men tanken med detta odlingsprojekt är ju för Belles skull;)